Тиждень української кухні в ЗДО №10 «Веселка»
Протягом тижня було проведено такі заходи:
• Ознайомлення дітей із традиційними стравами Західної та Східної України.
• Розгляд ілюстрацій, бесіди «Чим славиться Галичина».
• Малювання страв «Мої улюблені вареники».
• Ознайомлення з особливостями приготування борщу.
• Виготовлення тематичних аплікацій.
• Розповідь вихователя про страви з риби та овочів, характерні для регіону.
• Виставка-дегустація традиційних українських страв.
• Фотовиставка «Улюблені українські страви моєї родини».
• Родинна розвага«Українські вечорниці» та багато інших цікавих форм роботи.
Тиждень української кухні став яскравою подією в житті закладу, сприяв формуванню у дітей почуття гордості за українську культуру, розумінню цінності народних традицій та родинних звичаїв.
#тиждень_української_кухні